Afspraak maken

Openingstijden

De praktijk is in de zomerperiode gesloten van maandag 23 juli tot en met zondag 19 augustus.  In dringende gevallen dient u contact op te nemen met uw huisarts of POH GGZ.

De praktijk is door het jaar heen geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 14:00, op woensdagochtend van 9:00 tot 12:00 en op dinsdagavond van 18:30 tot 21:30.

Vanwege oplopende wachttijden is de praktijk momenteel gesloten voor nieuwe aanmeldingen die niet  via de praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ) van de huisarts lopen. De wachttijd voor cliënten die via de POH GGZ worden doorverwezen is op dit moment gemiddeld 12 weken (laatste update 21-7-2018).
Op psyzorgzobrabant.nl/wachtlijst/ vindt u andere praktijken in de omgeving en hun wachttijden.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder (dus niet in deze praktijk) een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Dit is een landelijke norm. De norm is maximaal 4 weken vanaf dat u belt tot aan het eerste intake gesprek en dan nog 10 weken tussen het intake gesprek en start van de behandeling. In deze praktijk is het intake gesprek ook direct de start van de behandeling.

U kunt bij voorkeur contact opnemen per email voor het aanmelden voor een behandeltraject.  Vermeld hierin ook de naam van uw huisarts en/of praktijk ondersteuner (POH GGZ) en zorgverzekeraar.

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijgt u een bevestiging van de afspraak en een behandelingsovereenkomst toegestuurd met het verzoek deze alvast door te lezen. Hierin staan een aantal afspraken die we maken (en ondertekenen) voor een goede samenwerking. Tijdens het eerste gesprek zal samen gekeken worden waar u aan wil werken en wat uw doelen zijn. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld.
Indien nodig wordt in het eerste gesprek of tijdens de behandeling samen gekeken naar doorverwijzing voor specialistische hulp.

plattegrond

foto-pand-psycholoog-eerselfoto-voordeur-psycholoog-eersel