Afspraak maken

Openingstijden

De praktijk is door het jaar heen geopend op:
maandag (9:00-14:00)
dinsdag (8:00-17:00)
woensdag (9:00-12:00)
donderdag (8:00-17:00)
vrijdag (9:00 tot 14:00)
Op maandag- en woensdagavond is de praktijk ook geopend.

Vanwege oplopende wachttijden kunnen patiënten zich alleen aanmelden via de praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ) van hun huisarts. De wachttijd voor cliënten die via de POH GGZ worden doorverwezen is op dit moment 4-12 weken afhankelijk van de soort therapie en eventueel voorkeur voor behandelaar (laatste update 8-3-2019). Wanneer EMDR of Partner Relatie Therapie (PRT) nodig is is de wachttijd 12 weken.

Op psyzorgzobrabant.nl/wachtlijst/ vindt u andere praktijken in de omgeving en hun wachttijden.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder (dus niet in deze praktijk) een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Dit is een landelijke norm. De norm is maximaal 4 weken vanaf dat u belt tot aan het eerste intake gesprek en dan nog 10 weken tussen het intake gesprek en start van de behandeling. In deze praktijk is het intake gesprek ook direct de start van de behandeling.

Voorafgaand aan het eerste gesprek krijgt u een bevestiging van de afspraak en een behandelingsovereenkomst toegestuurd met het verzoek deze alvast door te lezen. Hierin staan een aantal afspraken die we maken (en ondertekenen) voor een goede samenwerking. Tijdens het eerste gesprek zal samen gekeken worden waar u aan wil werken en wat uw doelen zijn. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld.
Indien nodig wordt in het eerste gesprek of tijdens de behandeling samen gekeken naar doorverwijzing voor specialistische hulp.

plattegrond

foto-pand-psycholoog-eerselfoto-voordeur-psycholoog-eersel